אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

14,437
צפיות

מוקפץ חזה עוף וערמונים

המתכון של
מוקפץ חזה עוף וערמונים

יאמי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו חזה עוף או פרגיות פרוס לרצועות דקות
  • 1 בצל סגול או רגיל פרוס לרצועות
  • 2 שיני שום כתוש
  • 4 גזרים לרצועות דקות
  • רבע כרוב לבן לרצועות
  • 4 ענפי סלרי לרצועות כולל עלים
  • פלפל חריף אדום לרצועות ללא גרעינים( לא חייב)
  • גמבה אדומה וגמבה צהובה לרצועות
  • 2 שקיות ערמונים בואקום
  • פטריות חתוכות או שימורים או טרי
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר שטוח נטגן בצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה ,.


  • 2

    נוסיף לטיגון קצר את השום הכתוש.


  • 3

    2 כפות סילאן ,נוסיף את החזה עוף וכפית תבלין צ'ילי או פפריקה ולהקפיץ את החזה עוף עד לשינוי צבע..


  • 4

    להוסיף את הפטריות והערמונים ולהקפיץ דקה ,נפזר מלח ופלפל שחור גרוס ,נוסיף את שאר הירקות נקפיץ.


  • 5

    נכסה את הסיר עד לריכוך הירקות ,נוסיף שוב פלפל שחור גרוס,2 כפות רוטב סויה את הנודלס (שהורתח בנפרד וסונן) המבושל נערבב היטב ושומשום לקישוט נבשל לעוד 5 דקות לספיגת טעמים ,בישול כללי בערך חצי שעה..


1

בסיר שטוח נטגן בצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה ,.


2

נוסיף לטיגון קצר את השום הכתוש.


3

2 כפות סילאן ,נוסיף את החזה עוף וכפית תבלין צ'ילי או פפריקה ולהקפיץ את החזה עוף עד לשינוי צבע..


4

להוסיף את הפטריות והערמונים ולהקפיץ דקה ,נפזר מלח ופלפל שחור גרוס ,נוסיף את שאר הירקות נקפיץ.


5

נכסה את הסיר עד לריכוך הירקות ,נוסיף שוב פלפל שחור גרוס,2 כפות רוטב סויה את הנודלס (שהורתח בנפרד וסונן) המבושל נערבב היטב ושומשום לקישוט נבשל לעוד 5 דקות לספיגת טעמים ,בישול כללי בערך חצי שעה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים