לןגן

מוקפץ חזה עוף וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/11/2018 | 20:09
מוקפץ חזה עוף וערמונים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח נטגן בצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה ,

  2. נוסיף לטיגון קצר את השום הכתוש

  3. 2 כפות סילאן ,נוסיף את החזה עוף וכפית תבלין צ'ילי או פפריקה ולהקפיץ את החזה עוף עד לשינוי צבע.

  4. להוסיף את הפטריות והערמונים ולהקפיץ דקה ,נפזר מלח ופלפל שחור גרוס ,נוסיף את שאר הירקות נקפיץ

  5. נכסה את הסיר עד לריכוך הירקות ,נוסיף שוב פלפל שחור גרוס,2 כפות רוטב סויה את הנודלס (שהורתח בנפרד וסונן) המבושל נערבב היטב ושומשום לקישוט נבשל לעוד 5 דקות לספיגת טעמים ,בישול כללי בערך חצי שעה.