אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

11,982
צפיות

המבורגר בייתי

המתכון של
המבורגר בייתי

כי אין כמו להכין בבית

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן ( ליה) טחון
  • בצל קצוץ מטוגן !!
  • 2 כפות סודה מוגזת מבקבוק
  • מלח
  • פ.שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !! .


  • 2

    נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור .


  • 3

    נערבב היטב ! .


  • 4

    המלצה להכנת המבורגר.


  • 5

    להניח נייר אפייה על משטח עבודה .


  • 6

    עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ).


  • 7

    נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים.


  • 8

    את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !! .


  • 9

    אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה ! .


  • 10

    מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות ! .


1

את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !! .


2

נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור .


3

נערבב היטב ! .


4

המלצה להכנת המבורגר.


5

להניח נייר אפייה על משטח עבודה .


6

עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ).


7

נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים.


8

את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !! .


9

אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה ! .


10

מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות ! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים