הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !! .
נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור .
נערבב היטב ! .
המלצה להכנת המבורגר.
להניח נייר אפייה על משטח עבודה .
עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ).
נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים.
את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !! .
אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה ! .
מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות ! .