ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גר חזה עוף חתוך לקוביות
-
-
2 כוסות קוביות אפונה וגזר קפוא
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם כף שמן לצבע זהוב בהיר .
-
2
להוסיף שום, חזה עוף לערבב ולהוסיף פלפל אדום קוביות קטנות, אפונה וגזר .
-
3
פתיתים ולערבב תוך כדי טיגון לתבל-מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום, אבקת מרק בצל, .
-
4
להוסיף 2 כוסות מים רותחים להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל 15 דקות, לכסות את הגז, ולהשאיר את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות. .
1
לטגן את הבצל עם כף שמן לצבע זהוב בהיר .
2
להוסיף שום, חזה עוף לערבב ולהוסיף פלפל אדום קוביות קטנות, אפונה וגזר .
3
פתיתים ולערבב תוך כדי טיגון לתבל-מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום, אבקת מרק בצל, .
4
להוסיף 2 כוסות מים רותחים להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל 15 דקות, לכסות את הגז, ולהשאיר את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים