לןגן

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

מאת: דורית אלישע, פורסם: 30/10/2018 | 09:31
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

תקציר המתכון: קל להכנה טעים ומזין

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם כף שמן לצבע זהוב בהיר

  2. להוסיף שום, חזה עוף לערבב ולהוסיף פלפל אדום קוביות קטנות, אפונה וגזר

  3. פתיתים ולערבב תוך כדי טיגון לתבל-מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום, אבקת מרק בצל,

  4. להוסיף 2 כוסות מים רותחים להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל 15 דקות, לכסות את הגז, ולהשאיר את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.