אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,883
צפיות

עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

המתכון של
עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קופסא זיתים ללא חרצנים
  • 1 שקית ארטישוק קפוא
  • 3 כפות שמן
  • 6-8 חלקי עוף
  • 3 שיני שום
  • 1 בצל סגול
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • פלחי לימון כבוש
  • מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    את הזיתים להרתיח 3 פעמים ולסנן .


  • 2

    את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט 20 דקות לחתוך ל-4.


  • 3

    לטגן את חלקי העוף לצבע זהוב ולהניח על נייר סופג .


  • 4

    לטגן בצל סגול חתוך לרצועות להוסיף שום קצוץ, פטרוזיליה, כוסברה, פלחי לימון כבוש, מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לבישול של שעה וחצי .


1

את הזיתים להרתיח 3 פעמים ולסנן .


2

את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט 20 דקות לחתוך ל-4.


3

לטגן את חלקי העוף לצבע זהוב ולהניח על נייר סופג .


4

לטגן בצל סגול חתוך לרצועות להוסיף שום קצוץ, פטרוזיליה, כוסברה, פלחי לימון כבוש, מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לבישול של שעה וחצי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים