לןגן

עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 28/10/2018 | 13:15
עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הזיתים להרתיח 3 פעמים ולסנן

  2. את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט 20 דקות לחתוך ל-4

  3. לטגן את חלקי העוף לצבע זהוב ולהניח על נייר סופג

  4. לטגן בצל סגול חתוך לרצועות להוסיף שום קצוץ, פטרוזיליה, כוסברה, פלחי לימון כבוש, מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לבישול של שעה וחצי