אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,356
צפיות

פרגיות מוקפצות עם ירקות ואורז

המתכון של
פרגיות מוקפצות עם ירקות ואורז

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר פרגיות
  • שמן זית
  • תבלין לפרגיות
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • שום
  • גזר
  • פלפל אדום טרי
  • אפונה קפואה
  • ברוקולי פרחים
  • רוטב סויה
  • כוסברה יבשה
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הפרגיות לקוביות .


  • 2

    ולהשרות בכף שמן זית .


  • 3

    כף תבלין לפרגיות .


  • 4

    כפית כורכום .


  • 5

    כפית פפריקה מתוקה .


  • 6

    קורט פלפל שחור .


  • 7

    קורט מלח .


  • 8

    בווק להקפיץ עם 3 כפות שמן זית בצל גדול חתוך לרצועות להוסיף 2 שיני שום פרוס לשקיפות להזיז הצידה בווק ולפנות מקום לפרגיות להקפיץ חצי מכמות הפרגיות לשינוי הצבע להניח בצד וכך הלאה עם יתר הפרגיות .


  • 9

    לחתוך גזר לרצועות דקות ולהוסיף לווק.


  • 10

    בסיר להרתיח כוס אפונה קפואה וברוקולי פרחים 10 דקות לסנן ולהוסיף לווק.


  • 11

    להמשיך להקפיץ 10 - 15 דקות עד שהירקות התרככו .


  • 12

    להוסיף 3 ביצים כפות רוטב סויה, כפית כוסברה יבשה .


  • 13

    לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם צריך.


  • 14

    להגיש עם אורז לבן .


1

לחתוך את הפרגיות לקוביות .


2

ולהשרות בכף שמן זית .


3

כף תבלין לפרגיות .


4

כפית כורכום .


5

כפית פפריקה מתוקה .


6

קורט פלפל שחור .


7

קורט מלח .


8

בווק להקפיץ עם 3 כפות שמן זית בצל גדול חתוך לרצועות להוסיף 2 שיני שום פרוס לשקיפות להזיז הצידה בווק ולפנות מקום לפרגיות להקפיץ חצי מכמות הפרגיות לשינוי הצבע להניח בצד וכך הלאה עם יתר הפרגיות .


9

לחתוך גזר לרצועות דקות ולהוסיף לווק.


10

בסיר להרתיח כוס אפונה קפואה וברוקולי פרחים 10 דקות לסנן ולהוסיף לווק.


11

להמשיך להקפיץ 10 - 15 דקות עד שהירקות התרככו .


12

להוסיף 3 ביצים כפות רוטב סויה, כפית כוסברה יבשה .


13

לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם צריך.


14

להגיש עם אורז לבן .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים