ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הפרגיות לקוביות .
-
2
ולהשרות בכף שמן זית .
-
3
כף תבלין לפרגיות .
-
4
כפית כורכום .
-
5
כפית פפריקה מתוקה .
-
6
קורט פלפל שחור .
-
7
קורט מלח .
-
8
בווק להקפיץ עם 3 כפות שמן זית בצל גדול חתוך לרצועות להוסיף 2 שיני שום פרוס לשקיפות להזיז הצידה בווק ולפנות מקום לפרגיות להקפיץ חצי מכמות הפרגיות לשינוי הצבע להניח בצד וכך הלאה עם יתר הפרגיות .
-
9
לחתוך גזר לרצועות דקות ולהוסיף לווק.
-
10
בסיר להרתיח כוס אפונה קפואה וברוקולי פרחים 10 דקות לסנן ולהוסיף לווק.
-
11
להמשיך להקפיץ 10 - 15 דקות עד שהירקות התרככו .
-
12
להוסיף 3 ביצים כפות רוטב סויה, כפית כוסברה יבשה .
-
13
לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם צריך.
-
14
להגיש עם אורז לבן .
1
לחתוך את הפרגיות לקוביות .
2
ולהשרות בכף שמן זית .
3
כף תבלין לפרגיות .
4
כפית כורכום .
5
כפית פפריקה מתוקה .
6
קורט פלפל שחור .
7
קורט מלח .
8
בווק להקפיץ עם 3 כפות שמן זית בצל גדול חתוך לרצועות להוסיף 2 שיני שום פרוס לשקיפות להזיז הצידה בווק ולפנות מקום לפרגיות להקפיץ חצי מכמות הפרגיות לשינוי הצבע להניח בצד וכך הלאה עם יתר הפרגיות .
9
לחתוך גזר לרצועות דקות ולהוסיף לווק.
10
בסיר להרתיח כוס אפונה קפואה וברוקולי פרחים 10 דקות לסנן ולהוסיף לווק.
11
להמשיך להקפיץ 10 - 15 דקות עד שהירקות התרככו .
12
להוסיף 3 ביצים כפות רוטב סויה, כפית כוסברה יבשה .
13
לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם צריך.
14
להגיש עם אורז לבן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים