לןגן

פרגיות מוקפצות עם ירקות ואורז

מאת: דורית אלישע, פורסם: 23/10/2018 | 07:26
פרגיות מוקפצות עם ירקות ואורז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הפרגיות לקוביות

  2. ולהשרות בכף שמן זית

  3. כף תבלין לפרגיות

  4. כפית כורכום

  5. כפית פפריקה מתוקה

  6. קורט פלפל שחור

  7. קורט מלח

  8. בווק להקפיץ עם 3 כפות שמן זית בצל גדול חתוך לרצועות להוסיף 2 שיני שום פרוס לשקיפות להזיז הצידה בווק ולפנות מקום לפרגיות להקפיץ חצי מכמות הפרגיות לשינוי הצבע להניח בצד וכך הלאה עם יתר הפרגיות

  9. לחתוך גזר לרצועות דקות ולהוסיף לווק

  10. בסיר להרתיח כוס אפונה קפואה וברוקולי פרחים 10 דקות לסנן ולהוסיף לווק

  11. להמשיך להקפיץ 10 - 15 דקות עד שהירקות התרככו

  12. להוסיף 3 ביצים כפות רוטב סויה, כפית כוסברה יבשה

  13. לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם צריך

  14. להגיש עם אורז לבן