אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

9,316
צפיות

דג טונה בתוספת תפוח אדמה

המתכון של
דג טונה בתוספת תפוח אדמה

ערב שבת בלי דג טונה?!?

  • קטגוריהתבשילים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8 יחידות דג טונה פרוס
  • 3 יחידות תפוח אדמה
  • 4 שיניי שום
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 3 יחידות פלפל אדום חריף / מתוק
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    מפשירים את הדג, שמים בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון למשך חצי שעה. .


  • 2

    קולפים תפוח אדמה, חותכים לפרוסות מעבירים לסיר רחב, חותכים פלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר, מוסיפים שום, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מוסיפים מים ומבשלים עד להסמכת הרוטב..


  • 3

    מרתיחים מים עם כפית כורכום, שוטפים את הדג ומוסיפים לסיר,מבשלים 5 דקות ומוציאים..


  • 4

    מוסיפים את הדגים לסיר, מנערים לצדדים מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים 10 דקות נוספות..


1

מפשירים את הדג, שמים בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון למשך חצי שעה. .


2

קולפים תפוח אדמה, חותכים לפרוסות מעבירים לסיר רחב, חותכים פלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר, מוסיפים שום, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מוסיפים מים ומבשלים עד להסמכת הרוטב..


3

מרתיחים מים עם כפית כורכום, שוטפים את הדג ומוסיפים לסיר,מבשלים 5 דקות ומוציאים..


4

מוסיפים את הדגים לסיר, מנערים לצדדים מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים 10 דקות נוספות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים