ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
3 יחידות פלפל אדום חריף / מתוק
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מפשירים את הדג, שמים בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון למשך חצי שעה.
.
-
2
קולפים תפוח אדמה, חותכים לפרוסות מעבירים לסיר רחב, חותכים פלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר, מוסיפים שום, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מוסיפים מים ומבשלים עד להסמכת הרוטב..
-
3
מרתיחים מים עם כפית כורכום, שוטפים את הדג ומוסיפים לסיר,מבשלים 5 דקות ומוציאים..
-
4
מוסיפים את הדגים לסיר, מנערים לצדדים מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים 10 דקות נוספות..
1
מפשירים את הדג, שמים בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון למשך חצי שעה.
.
2
קולפים תפוח אדמה, חותכים לפרוסות מעבירים לסיר רחב, חותכים פלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר, מוסיפים שום, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מוסיפים מים ומבשלים עד להסמכת הרוטב..
3
מרתיחים מים עם כפית כורכום, שוטפים את הדג ומוסיפים לסיר,מבשלים 5 דקות ומוציאים..
4
מוסיפים את הדגים לסיר, מנערים לצדדים מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים 10 דקות נוספות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים