לןגן

דג טונה בתוספת תפוח אדמה

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/06/2015 | 20:14
דג טונה בתוספת תפוח אדמה

תקציר המתכון: ערב שבת בלי דג טונה?!?

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הדג, שמים בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון למשך חצי שעה.

  2. קולפים תפוח אדמה, חותכים לפרוסות מעבירים לסיר רחב, חותכים פלפלים לרצועות ומוסיפים לסיר, מוסיפים שום, שמן, מלח, פפריקה, כורכום, מוסיפים מים ומבשלים עד להסמכת הרוטב.

  3. מרתיחים מים עם כפית כורכום, שוטפים את הדג ומוסיפים לסיר,מבשלים 5 דקות ומוציאים.

  4. מוסיפים את הדגים לסיר, מנערים לצדדים מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים 10 דקות נוספות.