לטעום ולתקן תיבול. להנמיך את האש כמה שאפשר ולבשל כרבע שעה לערבב מידי פעם .שלא ישארו נוזלים .אבל גם לא ליבש.למלות את השניצלים..
2
לגלגל את השניצל היטב ולסגור עם קיסמי שיניים. לטבול בביצה מטובלת ואחר כך בפרורי לחם (אפשר גם סומסום) ולטגן בשמן עמוק בתאבון. תוספות. אפשר להוסיף בשר טחון או טחולים קטנים וגם כבד עוף ולמלא בתוך בצק עלים או בצק פילו ולאפות יוצא מעדן. במידה ונשאר מילוי ניתן להוסיף אורז ולבשל יוצא תוספת נהדרת.
1
לטעום ולתקן תיבול. להנמיך את האש כמה שאפשר ולבשל כרבע שעה לערבב מידי פעם .שלא ישארו נוזלים .אבל גם לא ליבש.למלות את השניצלים..
2
לגלגל את השניצל היטב ולסגור עם קיסמי שיניים. לטבול בביצה מטובלת ואחר כך בפרורי לחם (אפשר גם סומסום) ולטגן בשמן עמוק בתאבון. תוספות. אפשר להוסיף בשר טחון או טחולים קטנים וגם כבד עוף ולמלא בתוך בצק עלים או בצק פילו ולאפות יוצא מעדן. במידה ונשאר מילוי ניתן להוסיף אורז ולבשל יוצא תוספת נהדרת.