ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 בטטה בינונית של 100 גרם
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל כ 2 דקות לאחר מכן מכניסים את הבטטה וממשיכים לטגן לעוד 5 דקות.
-
3
2)מכניסים את הפרטיות ושוב אחרי 5 דק של טיגון מכניסים אבקת פירטיות אגוזי מלך דבש ופלפל שחור מערבבים לשמים בצד להתקרר .
-
4
בטמפרטורת החדר.
-
5
3) מכניסים את הגבינת חלומי מערבבים .
-
6
4) פורסים את העלי פילו ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים.
-
7
5) מטגנים בשמן .
-
8
עמוק עד להזהבה.
-
9
ואפשר להגיש עם כל רוטב שאוהבים.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל כ 2 דקות לאחר מכן מכניסים את הבטטה וממשיכים לטגן לעוד 5 דקות.
3
2)מכניסים את הפרטיות ושוב אחרי 5 דק של טיגון מכניסים אבקת פירטיות אגוזי מלך דבש ופלפל שחור מערבבים לשמים בצד להתקרר .
4
בטמפרטורת החדר.
5
3) מכניסים את הגבינת חלומי מערבבים .
6
4) פורסים את העלי פילו ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים.
7
5) מטגנים בשמן .
8
עמוק עד להזהבה.
9
ואפשר להגיש עם כל רוטב שאוהבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים