לןגן

עלי סיגר במילוי פטריות בצל בטטה וגבינת חלומי מטוגן בשמן עמוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/09/2018 | 22:08
עלי סיגר  במילוי  פטריות בצל  בטטה  וגבינת חלומי מטוגן בשמן  עמוק

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל כ 2 דקות לאחר מכן מכניסים את הבטטה וממשיכים לטגן לעוד 5 דקות

  2. 2)מכניסים את הפרטיות ושוב אחרי 5 דק של טיגון מכניסים אבקת פירטיות אגוזי מלך דבש ופלפל שחור מערבבים לשמים בצד להתקרר

  3. בטמפרטורת החדר

  4. 3) מכניסים את הגבינת חלומי מערבבים

  5. 4) פורסים את העלי פילו ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים

  6. 5) מטגנים בשמן

  7. עמוק עד להזהבה

  8. ואפשר להגיש עם כל רוטב שאוהבים