אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,628
צפיות

פטריות ממולאות בבשר טחון עם פסטה

המתכון של
פטריות ממולאות בבשר טחון עם פסטה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גר בשר טחון
  • 4 בצלים
  • 2 כפות שמן
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל, כמון, כורכום, ראס אל חנות
  • פרורי לחם, אבקת מרק פטריות
  • 2 סלסלות פטריות טריות
אופן ההכנה
  • 1

    מילוי-בשר טחון +1 בצל קצוץ +מלח, פלפל, כפית כמון+כפית ראס אל חנות +כף פרורי לחם לערבב.


  • 2

    להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים עם כפית בזהירות.


  • 3

    לקצוץ את הרגליים ולהוסיף לתערובת הבשר.


  • 4

    ליצור קציצות ולמלא את הפטריות .


  • 5

    בסיר רחב לטגן עם 2 כפות שמן 3 בצלים חתוכים לרצועות לתבל - מלח, פלפל, כף כורכום, כף אבקת מרק פטריות.


  • 6

    להוסיף 2 כוסות מים רותחים לבדוק טעמים.


  • 7

    לסדר את הפטריות בסיר לבשל 15 דקות להפוך את הפטריות לעוד בישול של 15 דקות.


  • 8

    לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן למניעת הדבקות .


  • 9

    להגיש ע"פ הפטריות והרוטב מעל. .


1

מילוי-בשר טחון +1 בצל קצוץ +מלח, פלפל, כפית כמון+כפית ראס אל חנות +כף פרורי לחם לערבב.


2

להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים עם כפית בזהירות.


3

לקצוץ את הרגליים ולהוסיף לתערובת הבשר.


4

ליצור קציצות ולמלא את הפטריות .


5

בסיר רחב לטגן עם 2 כפות שמן 3 בצלים חתוכים לרצועות לתבל - מלח, פלפל, כף כורכום, כף אבקת מרק פטריות.


6

להוסיף 2 כוסות מים רותחים לבדוק טעמים.


7

לסדר את הפטריות בסיר לבשל 15 דקות להפוך את הפטריות לעוד בישול של 15 דקות.


8

לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן למניעת הדבקות .


9

להגיש ע"פ הפטריות והרוטב מעל. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים