לןגן

פטריות ממולאות בבשר טחון עם פסטה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/09/2018 | 09:49
פטריות ממולאות בבשר טחון עם פסטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי-בשר טחון +1 בצל קצוץ +מלח, פלפל, כפית כמון+כפית ראס אל חנות +כף פרורי לחם לערבב

  2. להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים עם כפית בזהירות

  3. לקצוץ את הרגליים ולהוסיף לתערובת הבשר

  4. ליצור קציצות ולמלא את הפטריות

  5. בסיר רחב לטגן עם 2 כפות שמן 3 בצלים חתוכים לרצועות לתבל - מלח, פלפל, כף כורכום, כף אבקת מרק פטריות

  6. להוסיף 2 כוסות מים רותחים לבדוק טעמים

  7. לסדר את הפטריות בסיר לבשל 15 דקות להפוך את הפטריות לעוד בישול של 15 דקות

  8. לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן למניעת הדבקות

  9. להגיש ע"פ הפטריות והרוטב מעל.