ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבשר: חצי קילו בשר טחון לבבות ארטישוק
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הקציצות בשר.
-
2
בקערה נערבב את הבשר עם כל החומרים נלוש היטב למלות את הלביבות להדק חזק .
-
3
לטגן את הבצל בסיר רחב .
-
4
נוסיף את הגזר .
-
5
והסלרי נוסיף את הכורכום והפלפל שחור בזמן הטיגון נוסיף את המים הרסק המרק עוף .
-
6
והכמון לבשל 10 דקות נוסיף את הקציצות לרוטב לפזר מעל כוסברה ולבשל על אש בינונית עוד 40 דקות עד שהארטישוק רך.
-
7
בהצלחה ליז .
1
מכינים את הקציצות בשר.
2
בקערה נערבב את הבשר עם כל החומרים נלוש היטב למלות את הלביבות להדק חזק .
3
לטגן את הבצל בסיר רחב .
4
נוסיף את הגזר .
5
והסלרי נוסיף את הכורכום והפלפל שחור בזמן הטיגון נוסיף את המים הרסק המרק עוף .
6
והכמון לבשל 10 דקות נוסיף את הקציצות לרוטב לפזר מעל כוסברה ולבשל על אש בינונית עוד 40 דקות עד שהארטישוק רך.
7
בהצלחה ליז .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים