אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,314
צפיות

לבבות ארטישוק ממולה בבשר

המתכון של
לבבות ארטישוק ממולה בבשר

לבבות ארטישוק ממולה בבשר

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבשר: חצי קילו בשר טחון לבבות ארטישוק
  • צרור כוסברה קצוץ
  • בייצה 1
  • בצל קצוץ
  • כף מרק עוף
  • כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • כפית כמון
  • לרוטב
  • בצל קצוץ
  • 2 גזרים לקוביות
  • סלרי לקוביות
  • חצי צרור כוסברה קצוץ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כוס וחצי מים
  • כף מרק עוף
  • חצי כפית כורכום
  • כפית כמון
  • חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הקציצות בשר.


  • 2

    בקערה נערבב את הבשר עם כל החומרים נלוש היטב למלות את הלביבות להדק חזק .


  • 3

    לטגן את הבצל בסיר רחב .


  • 4

    נוסיף את הגזר .


  • 5

    והסלרי נוסיף את הכורכום והפלפל שחור בזמן הטיגון נוסיף את המים הרסק המרק עוף .


  • 6

    והכמון לבשל 10 דקות נוסיף את הקציצות לרוטב לפזר מעל כוסברה ולבשל על אש בינונית עוד 40 דקות עד שהארטישוק רך.


  • 7

    בהצלחה ליז .


1

מכינים את הקציצות בשר.


2

בקערה נערבב את הבשר עם כל החומרים נלוש היטב למלות את הלביבות להדק חזק .


3

לטגן את הבצל בסיר רחב .


4

נוסיף את הגזר .


5

והסלרי נוסיף את הכורכום והפלפל שחור בזמן הטיגון נוסיף את המים הרסק המרק עוף .


6

והכמון לבשל 10 דקות נוסיף את הקציצות לרוטב לפזר מעל כוסברה ולבשל על אש בינונית עוד 40 דקות עד שהארטישוק רך.


7

בהצלחה ליז .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים