לןגן

לבבות ארטישוק ממולה בבשר

מאת: Liz Torgman, פורסם: 30/08/2018 | 14:32
לבבות ארטישוק ממולה בבשר

תקציר המתכון: לבבות ארטישוק ממולה בבשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות בשר

  2. בקערה נערבב את הבשר עם כל החומרים נלוש היטב למלות את הלביבות להדק חזק

  3. לטגן את הבצל בסיר רחב

  4. נוסיף את הגזר

  5. והסלרי נוסיף את הכורכום והפלפל שחור בזמן הטיגון נוסיף את המים הרסק המרק עוף

  6. והכמון לבשל 10 דקות נוסיף את הקציצות לרוטב לפזר מעל כוסברה ולבשל על אש בינונית עוד 40 דקות עד שהארטישוק רך

  7. בהצלחה ליז