ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3 כפות גדושות רסק עגבניות או כף אחת רסק ו 3-4 עגבניות מרוסקות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
4 כוסות סולת .
-
2
כוס בורגול .
-
3
מלח להוסיף מים לערבב לתת לנוח עד שהמים נספגים בערך 10-15 דקות .
-
4
בקערה נפרדת מכינים את הבשר לקצוץ בצל דק כוסברה קצוצה ובשר טחון .
-
5
שמן מלח פילפל שחור ובהרת.
-
6
ללוש טוב .
-
7
להניח כלי עם מים ליד הקערות כדי להרטיב את הידיים בגילגול .
-
8
לקחת חתיכה בצק לפתוח על כף היד להניח במרכז בשר ולסגור ניתן להכין קציצות קטנות מראש ואז זה מזרז את תהליך המילוי .
-
9
לרוטב לטגן בצל עד להשחמה להוסיף כף רסק 3-4 עגבניות מרוסקות לטגן כמה דקות לתבל מלח פילפל שחור פפריקה .
-
10
כף סוכר 2 כפות מיץ לימון .
-
11
קוביות גדולות של דלעת מים להביא לרתיחה ולהכניס את הקובות .
-
12
להביא לרתיחה טובה ולהנמיך לבשל עוד 30 דקות ולהגיש לצד חלה טריה או אורז לבן.
1
4 כוסות סולת .
2
כוס בורגול .
3
מלח להוסיף מים לערבב לתת לנוח עד שהמים נספגים בערך 10-15 דקות .
4
בקערה נפרדת מכינים את הבשר לקצוץ בצל דק כוסברה קצוצה ובשר טחון .
5
שמן מלח פילפל שחור ובהרת.
6
ללוש טוב .
7
להניח כלי עם מים ליד הקערות כדי להרטיב את הידיים בגילגול .
8
לקחת חתיכה בצק לפתוח על כף היד להניח במרכז בשר ולסגור ניתן להכין קציצות קטנות מראש ואז זה מזרז את תהליך המילוי .
9
לרוטב לטגן בצל עד להשחמה להוסיף כף רסק 3-4 עגבניות מרוסקות לטגן כמה דקות לתבל מלח פילפל שחור פפריקה .
10
כף סוכר 2 כפות מיץ לימון .
11
קוביות גדולות של דלעת מים להביא לרתיחה ולהכניס את הקובות .
12
להביא לרתיחה טובה ולהנמיך לבשל עוד 30 דקות ולהגיש לצד חלה טריה או אורז לבן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים