לןגן

קובה אדומה עם דלעת

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 27/08/2018 | 19:24
קובה אדומה עם דלעת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 כוסות סולת

  2. כוס בורגול

  3. מלח להוסיף מים לערבב לתת לנוח עד שהמים נספגים בערך 10-15 דקות

  4. בקערה נפרדת מכינים את הבשר לקצוץ בצל דק כוסברה קצוצה ובשר טחון

  5. שמן מלח פילפל שחור ובהרת

  6. ללוש טוב

  7. להניח כלי עם מים ליד הקערות כדי להרטיב את הידיים בגילגול

  8. לקחת חתיכה בצק לפתוח על כף היד להניח במרכז בשר ולסגור ניתן להכין קציצות קטנות מראש ואז זה מזרז את תהליך המילוי

  9. לרוטב לטגן בצל עד להשחמה להוסיף כף רסק 3-4 עגבניות מרוסקות לטגן כמה דקות לתבל מלח פילפל שחור פפריקה

  10. כף סוכר 2 כפות מיץ לימון

  11. קוביות גדולות של דלעת מים להביא לרתיחה ולהכניס את הקובות

  12. להביא לרתיחה טובה ולהנמיך לבשל עוד 30 דקות ולהגיש לצד חלה טריה או אורז לבן