ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בווק להקפיץ את הפילה עוף עם 2 כפות שמן לצבע זהוב .
-
2
ולהניח בצד.
-
3
להקפיץ רצועות פלפל אדום .
-
4
ופלפל ירוק חריף עם השום.
-
5
כ-5 דקות .
-
6
להחזיר לווק את הפילה עוף לתבל- מלח, רוטב סויה, רוטב צ'ילי ולהקפיץ עוד 5 דקות, להוסיף בהגשה בצל ירוק וקשיו קלוי. .
1
בווק להקפיץ את הפילה עוף עם 2 כפות שמן לצבע זהוב .
2
ולהניח בצד.
3
להקפיץ רצועות פלפל אדום .
4
ופלפל ירוק חריף עם השום.
5
כ-5 דקות .
6
להחזיר לווק את הפילה עוף לתבל- מלח, רוטב סויה, רוטב צ'ילי ולהקפיץ עוד 5 דקות, להוסיף בהגשה בצל ירוק וקשיו קלוי. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים