ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים למלוי
-
-
-
-
-
-
-
-
לתבל בכפית פפריקה,כף שמן,מלח,כפית תבלין למפרום למי שאין שתשים ראס אל חנות ,חצי כפית פלפל שחור ,לערבב היטב
-
כ 7 תפו"א קטנים קלופים ופרוסים לסנדוויץ ,להרשותם במים ומלח שעה לריכוך לסנן ולייבש .
-
נמלא את התפו"א בבשר ונכניס למקרר עד להכנת הרוטב.
אופן ההכנה
-
1
להכנת הרוטב .
-
2
ברבע כוס שמן בסיר שטוח ! נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף 3 שיני שום כתושות,נערבב דקה,נוסיף כף פפריקה מרוקאית,קופסא קטנה רסק עגבניות או 2 כפות מלאות,.
-
3
5 עלי סלרי,2 כוסות מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף,מלח,חצי כפית קינמון,חצי כפית ראס אל חנות ,פלפל שחור גרוס .
-
4
ברגע שהרוטב רותח ,נניח את המפרום בצורה מסודרת בסיר,נשקה אותם ברוטב .
-
5
נכניס ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות ! .
-
6
מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על התפוחי אדמה ,בערך 40 דקות זה מוכן !! עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך !בהצלחה אילנית בניזרי .
1
להכנת הרוטב .
2
ברבע כוס שמן בסיר שטוח ! נטגן בצל קצוץ עד להזהבה,נוסיף 3 שיני שום כתושות,נערבב דקה,נוסיף כף פפריקה מרוקאית,קופסא קטנה רסק עגבניות או 2 כפות מלאות,.
3
5 עלי סלרי,2 כוסות מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף,מלח,חצי כפית קינמון,חצי כפית ראס אל חנות ,פלפל שחור גרוס .
4
ברגע שהרוטב רותח ,נניח את המפרום בצורה מסודרת בסיר,נשקה אותם ברוטב .
5
נכניס ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות ! .
6
מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על התפוחי אדמה ,בערך 40 דקות זה מוכן !! עד שנועצים סכין בתפוח אדמה והוא רך !בהצלחה אילנית בניזרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים