הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמעדןןןן לשולחן חג שבת או סתם לארוחת צהריים
בקערה נשים .
כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק דק.
בצל מגורד ומסונן מנוזלים .
כפית בהרט .
כפית פפריקה .
חצי כפית פלפל לבן .
חצי כפית מלח .
2 כפות שמן .
נערבב את הכל לעיסה ונניח במקרר . .
לרוטב : .
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות .
נניח בסיר רחב את כל הבצל עם 2 כפות שמן ונתחיל לטגן . .
נסגור את המכסה של הסיר וניתן לבצל להתרכך .
לאחר ריכוך ושקיפות נוסיף כף סילאן נערבב ונמשיך לטגן.
נוסיף את הסוכר החום ונמשיך לטגן נסגור שוב את המכסה למשך 5 דק .
בינתיים נכין את הפטריות למילוי .
נרוקן את כל הבפנים של הפטריה ונשטוף אותה קלות . .
נמלא את הפטריות . .
נוסיף לרוטב כוס מים רותחים עם כף מרק עוף ואת שאר התבלינים .
מלח קינמון אגוז מוסקט ופלפל לבן .
כשהרוטב מבעבע נוסיף את הפטריות לבישול של חצי שעה .
מידי פעם להשקות את הפטריות שהבשר לא יתייבש .
בתאבון .