אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

3,966
צפיות

פטריות ממולאות בשר מקורמלות

המתכון של
פטריות ממולאות בשר מקורמלות

מעדןןןן לשולחן חג שבת או סתם לארוחת צהריים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 11 פטריות שמפניון בינוניות
  • חצי קילו בשר טחון
  • 4 בצלים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • כפית בהרט
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • כף סילאן
  • חצי כוס סוכר חום דמררה
  • כפית מלח
  • כף מרק עוף
  • כפית פפריקה מתוקה בשמן
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה נשים .


  • 2

    כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק דק.


  • 3

    בצל מגורד ומסונן מנוזלים .


  • 4

    כפית בהרט .


  • 5

    כפית פפריקה .


  • 6

    חצי כפית פלפל לבן .


  • 7

    חצי כפית מלח .


  • 8

    2 כפות שמן .


  • 9

    נערבב את הכל לעיסה ונניח במקרר . .


  • 10

    לרוטב : .


  • 11

    3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות .


  • 12

    נניח בסיר רחב את כל הבצל עם 2 כפות שמן ונתחיל לטגן . .


  • 13

    נסגור את המכסה של הסיר וניתן לבצל להתרכך .


  • 14

    לאחר ריכוך ושקיפות נוסיף כף סילאן נערבב ונמשיך לטגן.


  • 15

    נוסיף את הסוכר החום ונמשיך לטגן נסגור שוב את המכסה למשך 5 דק .


  • 16

    בינתיים נכין את הפטריות למילוי .


  • 17

    נרוקן את כל הבפנים של הפטריה ונשטוף אותה קלות . .


  • 18

    נמלא את הפטריות . .


  • 19

    נוסיף לרוטב כוס מים רותחים עם כף מרק עוף ואת שאר התבלינים .


  • 20

    מלח קינמון אגוז מוסקט ופלפל לבן .


  • 21

    כשהרוטב מבעבע נוסיף את הפטריות לבישול של חצי שעה .


  • 22

    מידי פעם להשקות את הפטריות שהבשר לא יתייבש .


  • 23

    בתאבון .


1

בקערה נשים .


2

כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק דק.


3

בצל מגורד ומסונן מנוזלים .


4

כפית בהרט .


5

כפית פפריקה .


6

חצי כפית פלפל לבן .


7

חצי כפית מלח .


8

2 כפות שמן .


9

נערבב את הכל לעיסה ונניח במקרר . .


10

לרוטב : .


11

3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות .


12

נניח בסיר רחב את כל הבצל עם 2 כפות שמן ונתחיל לטגן . .


13

נסגור את המכסה של הסיר וניתן לבצל להתרכך .


14

לאחר ריכוך ושקיפות נוסיף כף סילאן נערבב ונמשיך לטגן.


15

נוסיף את הסוכר החום ונמשיך לטגן נסגור שוב את המכסה למשך 5 דק .


16

בינתיים נכין את הפטריות למילוי .


17

נרוקן את כל הבפנים של הפטריה ונשטוף אותה קלות . .


18

נמלא את הפטריות . .


19

נוסיף לרוטב כוס מים רותחים עם כף מרק עוף ואת שאר התבלינים .


20

מלח קינמון אגוז מוסקט ופלפל לבן .


21

כשהרוטב מבעבע נוסיף את הפטריות לבישול של חצי שעה .


22

מידי פעם להשקות את הפטריות שהבשר לא יתייבש .


23

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים