נחמם את השמן בסיר ,נניח את פרוסות התפוחי אדמה נטגן אותם בשמן מכל צד עד להזהבה ! .
2
בקערה נפרדת נניח את העגבניות המגורדות,השום הכתוש,הפלפלים החריפים,פפריקה הסוכר והמים הרותחים נערבב היטב ,,,אחרי שהתפוחי אדמה הזהיבו נשפוך את בלילת העגבניות לסיר ,נוסיף מלח ונבשל ל 10 דקות להבה נמוכה ( עד שנועצים סכין ובודקים שהתפוחי אדמה רכים) .
3
כעת נוסיף את הבצים ,נפזר כפית כוסברה יבשה ופלפל שחור גרוס.
4
נסגור מכסה ונבשל לעוד כ 8 דקות ! פשוט מעדן אילנית בניזרי ❤❤.
5
הערה אני לא שמתי רסק עגבניות מי שרוצה שתוסיף לבלילה כף רסק עגבניות ! .
1
נחמם את השמן בסיר ,נניח את פרוסות התפוחי אדמה נטגן אותם בשמן מכל צד עד להזהבה ! .
2
בקערה נפרדת נניח את העגבניות המגורדות,השום הכתוש,הפלפלים החריפים,פפריקה הסוכר והמים הרותחים נערבב היטב ,,,אחרי שהתפוחי אדמה הזהיבו נשפוך את בלילת העגבניות לסיר ,נוסיף מלח ונבשל ל 10 דקות להבה נמוכה ( עד שנועצים סכין ובודקים שהתפוחי אדמה רכים) .
3
כעת נוסיף את הבצים ,נפזר כפית כוסברה יבשה ופלפל שחור גרוס.
4
נסגור מכסה ונבשל לעוד כ 8 דקות ! פשוט מעדן אילנית בניזרי ❤❤.
5
הערה אני לא שמתי רסק עגבניות מי שרוצה שתוסיף לבלילה כף רסק עגבניות ! .