לןגן

שקשוקה תפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/07/2018 | 03:05
שקשוקה תפו"א

תקציר המתכון: חריפה אשששש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נחמם את השמן בסיר ,נניח את פרוסות התפוחי אדמה נטגן אותם בשמן מכל צד עד להזהבה !

  2. בקערה נפרדת נניח את העגבניות המגורדות,השום הכתוש,הפלפלים החריפים,פפריקה הסוכר והמים הרותחים נערבב היטב ,,,אחרי שהתפוחי אדמה הזהיבו נשפוך את בלילת העגבניות לסיר ,נוסיף מלח ונבשל ל 10 דקות להבה נמוכה ( עד שנועצים סכין ובודקים שהתפוחי אדמה רכים)

  3. כעת נוסיף את הבצים ,נפזר כפית כוסברה יבשה ופלפל שחור גרוס

  4. נסגור מכסה ונבשל לעוד כ 8 דקות ! פשוט מעדן אילנית בניזרי ❤❤

  5. הערה אני לא שמתי רסק עגבניות מי שרוצה שתוסיף לבלילה כף רסק עגבניות !