אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,594
צפיות

במיה ברוטב עגבניות

המתכון של
במיה ברוטב עגבניות

מנה טעימה אפשר פרווה ואפשר כבשרי לטגן קציצות ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג במייה
  • 4 כפות שמן
  • 2 שיני שום פרוס
  • קופסא של 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צרור של כוסברה
  • כוס מים רותחים
  • :מרכיבים לקציצות במידה ורוצים בשרי
  • 1/2 ק"ג בשר טחון מעט שומני
  • 1 בצל גדול מגורר
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 ביצה
  • 5 כפות פרורי לחם
  • צרור כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף ולייבש את הבמייה לקטום את הראש.


  • 2

    בסיר שטוח לחמם שמן להוסיף את השום לערבב ולהוסיף מיד את הבמייה לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות.


  • 3

    להוסיף את העגבניות המרוסקות.


  • 4

    לערבב להוסיף מלח ופלפל שחור.


  • 5

    להמשיך לבשל להוסיף 1 כוס מים רותחים לבשל 10 דקות להוסיף מיץ לימון וכוסברה.


  • 6

    לבשל עד שהבמייה מתרככת..


  • 7

    ××אם רוצים את המנה בשרית.


  • 8

    לערבב את כל מרכיבי הקציצות לטגן ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה לבשל יחד עוד 3 דקות.


  • 9

    להגיש על מצע של אורז או פירה.


1

לשטוף ולייבש את הבמייה לקטום את הראש.


2

בסיר שטוח לחמם שמן להוסיף את השום לערבב ולהוסיף מיד את הבמייה לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות.


3

להוסיף את העגבניות המרוסקות.


4

לערבב להוסיף מלח ופלפל שחור.


5

להמשיך לבשל להוסיף 1 כוס מים רותחים לבשל 10 דקות להוסיף מיץ לימון וכוסברה.


6

לבשל עד שהבמייה מתרככת..


7

××אם רוצים את המנה בשרית.


8

לערבב את כל מרכיבי הקציצות לטגן ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה לבשל יחד עוד 3 דקות.


9

להגיש על מצע של אורז או פירה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים