תקציר המתכון: מנה טעימה אפשר פרווה ואפשר כבשרי לטגן קציצות ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף ולייבש את הבמייה לקטום את הראש
בסיר שטוח לחמם שמן להוסיף את השום לערבב ולהוסיף מיד את הבמייה לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות
להוסיף את העגבניות המרוסקות
לערבב להוסיף מלח ופלפל שחור
להמשיך לבשל להוסיף 1 כוס מים רותחים לבשל 10 דקות להוסיף מיץ לימון וכוסברה
לבשל עד שהבמייה מתרככת.
××אם רוצים את המנה בשרית
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לטגן ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה לבשל יחד עוד 3 דקות
להגיש על מצע של אורז או פירה