לןגן

במיה ברוטב עגבניות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 27/06/2018 | 11:59
במיה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מנה טעימה אפשר פרווה ואפשר כבשרי לטגן קציצות ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולייבש את הבמייה לקטום את הראש

  2. בסיר שטוח לחמם שמן להוסיף את השום לערבב ולהוסיף מיד את הבמייה לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות

  3. להוסיף את העגבניות המרוסקות

  4. לערבב להוסיף מלח ופלפל שחור

  5. להמשיך לבשל להוסיף 1 כוס מים רותחים לבשל 10 דקות להוסיף מיץ לימון וכוסברה

  6. לבשל עד שהבמייה מתרככת.

  7. ××אם רוצים את המנה בשרית

  8. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לטגן ולהוסיף לבמייה כשהיא מוכנה לבשל יחד עוד 3 דקות

  9. להגיש על מצע של אורז או פירה