ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות
-
-
-
-
-
-
5 כפות פירורי לחם מהסוג הדק
-
אופן ההכנה
-
1
מוסיפים את כל מצרכי הקציצות לקערה מתבלים ב מלח פלפל ראס אל חנות ושמן זית בנדיבות מערבבים הכל ומניחים במקרר . .
-
2
לבינתיים מכינים את הרוטב .
-
3
בסיר רחב נוסיף 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד לשקיפות ונוסיף את שאר הירקות .
-
4
נערבב היטב ונוסיף תבלינים .
-
5
2 כפות סוכר כמון אבקת שום ומעט כורכום נוסיף מים עד לכיסוי הירקות ונביא לרתיחה. .
-
6
כשהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות נבשל עוד כשעה וקצת כשהרוטב מסמיך מכבים . .
-
7
בתאבון :) .
1
מוסיפים את כל מצרכי הקציצות לקערה מתבלים ב מלח פלפל ראס אל חנות ושמן זית בנדיבות מערבבים הכל ומניחים במקרר . .
2
לבינתיים מכינים את הרוטב .
3
בסיר רחב נוסיף 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד לשקיפות ונוסיף את שאר הירקות .
4
נערבב היטב ונוסיף תבלינים .
5
2 כפות סוכר כמון אבקת שום ומעט כורכום נוסיף מים עד לכיסוי הירקות ונביא לרתיחה. .
6
כשהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות נבשל עוד כשעה וקצת כשהרוטב מסמיך מכבים . .
7
בתאבון :) .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים