לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הגמבה לטיגון קל ואז להוסיף את התבלינים לערבב מעט ולהוסיף את העגבניות המרוסקות הרסק והסוכר, לערבב היטב ולהוסיף את המים החמים . להנמיך את הלהבה ולבשל את הרוטב עד שיצטמצם מעט. לבסוף להוסיף את הביצים , לכסות עם מכסה עד שהביצה מתבשלת ולהסיר את המכסה(שלא יצטברו נוזלים).
1
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הגמבה לטיגון קל ואז להוסיף את התבלינים לערבב מעט ולהוסיף את העגבניות המרוסקות הרסק והסוכר, לערבב היטב ולהוסיף את המים החמים . להנמיך את הלהבה ולבשל את הרוטב עד שיצטמצם מעט. לבסוף להוסיף את הביצים , לכסות עם מכסה עד שהביצה מתבשלת ולהסיר את המכסה(שלא יצטברו נוזלים).