אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

639
צפיות

תפו"א וספגטי ברוטב שמנת בטטה מוקרם

המתכון של
תפו"א וספגטי ברוטב שמנת בטטה מוקרם

מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה🗓

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למתכון מתכון כפול
  • מצרכים הדרושים
  • 5 תפו"א מבושלות במים וחתוכות לפלחים
  • 1 וחצי חבילה של ספגטי מבושל במים
  • לרוטב
  • 4 שמנת לבישול של 250 מ"ל
  • 4 בטטות מבשלות ומרוסקות לפירה
  • 2 קופסאות שימורים של פטריות קצוצות ומוקפץ בשמן זית עם כף דבש
  • 2 כפות שום כתוש
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חמאה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 2 כפות גבינת ניו יורק או נפוליאון
  • 2 כפות קרם פרש של השף הלבן
  • 1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • אופן ההכנת
  • 1) מסדרים את התפו"א בתבנית ובתבנית אחרת את הספגטי ושמים בצד
  • 2)שמים בסיר את השמן זית חמאה ושום ומטגנים כדקה
  • 3)שופכים את השמנת לבישול עם כוס חלב ואת התבלינים , מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדי
  • 4) מכבים את הגז ומכניסים את הפירה בטטה גבינת ניו יורק וקרם פרש ומערבבים לאחר מכן את פטריות ושוב מערבבים עד לאיחוד
  • 5)שופכים את התערובת לשני המגשים מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנת.


  • 2

    1) מסדרים את התפו"א בתבנית ובתבנית אחרת את הספגטי ושמים בצד.


  • 3

    2)שמים בסיר את השמן זית חמאה ושום ומטגנים כדקה.


  • 4

    3)שופכים את השמנת לבישול עם כוס חלב ואת התבלינים , מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדי.


  • 5

    4) מכבים את הגז ומכניסים את הפירה בטטה גבינת ניו יורק וקרם פרש ומערבבים לאחר מכן את פטריות ושוב מערבבים עד לאיחוד.


  • 6

    5)שופכים את התערובת לשני המגשים מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות.


1

אופן ההכנת.


2

1) מסדרים את התפו"א בתבנית ובתבנית אחרת את הספגטי ושמים בצד.


3

2)שמים בסיר את השמן זית חמאה ושום ומטגנים כדקה.


4

3)שופכים את השמנת לבישול עם כוס חלב ואת התבלינים , מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדי.


5

4) מכבים את הגז ומכניסים את הפירה בטטה גבינת ניו יורק וקרם פרש ומערבבים לאחר מכן את פטריות ושוב מערבבים עד לאיחוד.


6

5)שופכים את התערובת לשני המגשים מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים