לןגן

תפו"א וספגטי ברוטב שמנת בטטה מוקרם

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/05/2018 | 00:42
תפו"א וספגטי ברוטב שמנת בטטה מוקרם

תקציר המתכון: מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה🗓

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת

  2. 1) מסדרים את התפו"א בתבנית ובתבנית אחרת את הספגטי ושמים בצד

  3. 2)שמים בסיר את השמן זית חמאה ושום ומטגנים כדקה

  4. 3)שופכים את השמנת לבישול עם כוס חלב ואת התבלינים , מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדי

  5. 4) מכבים את הגז ומכניסים את הפירה בטטה גבינת ניו יורק וקרם פרש ומערבבים לאחר מכן את פטריות ושוב מערבבים עד לאיחוד

  6. 5)שופכים את התערובת לשני המגשים מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות