אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,004
צפיות

קרפים במילוי פטריות וגבינה בולגרית מוקרם

המתכון של
קרפים במילוי פטריות וגבינה בולגרית מוקרם

מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה 🗓

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבלילה של הקרפים
  • 3 כוסות חלב
  • 2 כוסות מים
  • 3 ביצים
  • 4 כוסות קמח
  • לרוטב
  • 2 שמנת לבישול
  • 1 כף
  • 2 כפות חמאה
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 וחצי כף אבקת פטריות
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט לא חובה
  • לפיזור: 100 גרם גבינתנ פרמזן
  • 200 גרם גבינת מוצרלה או אמק מגורדת
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 2 קופסאות פטריות קצוץ
  • 2 בצלים קצוצים
  • 250 גרם גבינה בולגרית
  • 3 כפות קרם פרש של השף הלבן
  • 1 כף מרק פטריות
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    1)שופכים את כל החומרים של הבלילה ועם מוט חשמלי מערבלים עד לקבלת בלילה ללא גושים .


  • 2

    לקרפים.


  • 3

    .


  • 4

    2) שופכים קצת בלילה ומטגנים 2 דקות⏰ מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד עד להכנת המלית.


  • 5

    .


  • 6

    3)אופן ההכנת המלית.


  • 7

    מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד.


  • 8

    5 דק⏲ מכבים את הגז ושופכים וכלי ומכניסים את הגבינה בולגרית ואת הקרם פרש ומערבבים עד לאיחוד מכניסים לקירור לכמה דקות.


  • 9

    .


  • 10

    4)מניחים בצלחת את הקרפ ושמים במרכז כף וחצי של מלית ומקפלים ל 4.


  • 11

    מניחים בתבנית .


  • 12

    5)אופן הכנת הרוטב .


  • 13

    שמים בסיר קטן את החמאה שמן שמנת לבישול והשום .


  • 14

    ומבשלים עד לסמכות שופכים על הקרפים ומפזרים את שני סוגי הגבינות ואופים בתנור שחומם מראש לא 180 מעלות .


  • 15

    ל 20 דק⏲.


  • 16

    בתאבון !!!🍽🍴.


1

1)שופכים את כל החומרים של הבלילה ועם מוט חשמלי מערבלים עד לקבלת בלילה ללא גושים .


2

לקרפים.


3

.


4

2) שופכים קצת בלילה ומטגנים 2 דקות⏰ מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד עד להכנת המלית.


5

.


6

3)אופן ההכנת המלית.


7

מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד.


8

5 דק⏲ מכבים את הגז ושופכים וכלי ומכניסים את הגבינה בולגרית ואת הקרם פרש ומערבבים עד לאיחוד מכניסים לקירור לכמה דקות.


9

.


10

4)מניחים בצלחת את הקרפ ושמים במרכז כף וחצי של מלית ומקפלים ל 4.


11

מניחים בתבנית .


12

5)אופן הכנת הרוטב .


13

שמים בסיר קטן את החמאה שמן שמנת לבישול והשום .


14

ומבשלים עד לסמכות שופכים על הקרפים ומפזרים את שני סוגי הגבינות ואופים בתנור שחומם מראש לא 180 מעלות .


15

ל 20 דק⏲.


16

בתאבון !!!🍽🍴.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים