לןגן

קרפים במילוי פטריות וגבינה בולגרית מוקרם

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/05/2018 | 06:49
קרפים במילוי פטריות וגבינה בולגרית מוקרם

תקציר המתכון: מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה 🗓

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

מצרכים הדרושים למלית

אופן הכנה

  1. 1)שופכים את כל החומרים של הבלילה ועם מוט חשמלי מערבלים עד לקבלת בלילה ללא גושים

  2. לקרפים

  3. 2) שופכים קצת בלילה ומטגנים 2 דקות⏰ מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד עד להכנת המלית

  4. 3)אופן ההכנת המלית

  5. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד

  6. 5 דק⏲ מכבים את הגז ושופכים וכלי ומכניסים את הגבינה בולגרית ואת הקרם פרש ומערבבים עד לאיחוד מכניסים לקירור לכמה דקות

  7. 4)מניחים בצלחת את הקרפ ושמים במרכז כף וחצי של מלית ומקפלים ל 4

  8. מניחים בתבנית

  9. 5)אופן הכנת הרוטב

  10. שמים בסיר קטן את החמאה שמן שמנת לבישול והשום

  11. ומבשלים עד לסמכות שופכים על הקרפים ומפזרים את שני סוגי הגבינות ואופים בתנור שחומם מראש לא 180 מעלות

  12. ל 20 דק⏲

  13. בתאבון !!!🍽🍴