אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

8,294
צפיות

נתחי בשר עם זיתים ברוטב פיקנטי

המתכון של
נתחי בשר עם זיתים ברוטב פיקנטי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח בשר פילה מדומה מס' 6 אפשר גם עם מס' 5 או אפילו עם מס' 8-שריר
  • קופסא זיתים חרוזית של בית השיטה
  • כף רסק עגבניות
  • 2 עגבניות מגורדות
  • 5-6 פלפלים חריפים קטנים
  • גמבה אדומה חצוכה לקוביות
  • 6 שיני שום חצויים
  • חופן כוסברה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • חצי כף כמון
  • חצי כפית כורכום
  • כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    את הבשר יש לחתוך לקוביות ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ40 דקות מזמן הרתיחה.או שעה וחצי בסיר רגיל..


  • 2

    את הזיתים יש להרתיח פעמיים ולשפוך את המים.


  • 3

    בסיר לחמם רבע כוס שמן להוסיף את השום להזהיב קלות להוסיף את הגמבה ולטגן כדקה שתיים.


  • 4

    להוסיף את העגבניות ולבדל 5 דקות להוסיף כפית סוכר ולערבב.


  • 5

    להוסיף את התבלינים ואת הפלפלים היבשים..


  • 6

    להוסיף כוס מים-מהמים שהורתח הבשר.


  • 7

    להוסיף את הבשר והזיתים להביא לרתיחה ולבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהבשר רך בבוף הבישול להוסיף כוסברה קצוצה.בתאבון.חופית אלמקייס.


1

את הבשר יש לחתוך לקוביות ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ40 דקות מזמן הרתיחה.או שעה וחצי בסיר רגיל..


2

את הזיתים יש להרתיח פעמיים ולשפוך את המים.


3

בסיר לחמם רבע כוס שמן להוסיף את השום להזהיב קלות להוסיף את הגמבה ולטגן כדקה שתיים.


4

להוסיף את העגבניות ולבדל 5 דקות להוסיף כפית סוכר ולערבב.


5

להוסיף את התבלינים ואת הפלפלים היבשים..


6

להוסיף כוס מים-מהמים שהורתח הבשר.


7

להוסיף את הבשר והזיתים להביא לרתיחה ולבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהבשר רך בבוף הבישול להוסיף כוסברה קצוצה.בתאבון.חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים