לןגן

נתחי בשר עם זיתים ברוטב פיקנטי

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 26/04/2018 | 07:00
נתחי בשר עם זיתים ברוטב פיקנטי

תקציר המתכון:

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבשר יש לחתוך לקוביות ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ40 דקות מזמן הרתיחה.או שעה וחצי בסיר רגיל.

  2. את הזיתים יש להרתיח פעמיים ולשפוך את המים

  3. בסיר לחמם רבע כוס שמן להוסיף את השום להזהיב קלות להוסיף את הגמבה ולטגן כדקה שתיים

  4. להוסיף את העגבניות ולבדל 5 דקות להוסיף כפית סוכר ולערבב

  5. להוסיף את התבלינים ואת הפלפלים היבשים.

  6. להוסיף כוס מים-מהמים שהורתח הבשר

  7. להוסיף את הבשר והזיתים להביא לרתיחה ולבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהבשר רך בבוף הבישול להוסיף כוסברה קצוצה.בתאבון.חופית אלמקייס