מערבבים את כל המצרכים לעיסת הבשר ומניחים במקרר כחצי שעה כדי לאחד את כל התבלינים..
2
הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את השום ואת תפוחי האדמה ולאחר מכן את הרסק והעגבניות ואת כל התבלינים, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כרבע שעה . לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצורה מסודרת בסיר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה לא לערבב עם כף אלא בידיות של הסיר..
1
מערבבים את כל המצרכים לעיסת הבשר ומניחים במקרר כחצי שעה כדי לאחד את כל התבלינים..
2
הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את השום ואת תפוחי האדמה ולאחר מכן את הרסק והעגבניות ואת כל התבלינים, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כרבע שעה . לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצורה מסודרת בסיר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה לא לערבב עם כף אלא בידיות של הסיר..