בסיר עמוק נסדר לפי הסדר: בצל, עגבניות, בשר כבש (קודם את הנתחים עם העצם והשומן), מתבלים בתערובת התבלינים. סוגרים את המכסה ועל להבה בינונית גדולה מבשלים כ 40 דק׳ ( אם רוצים יותר רוטב 2 כפות רסק עם כוס מים רותחים)..
2
את התפוח״א לקלף ולחצות לאורך ואז ל1/4 (כמו סירות).
3
לטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה, (כל פעם כמות קטנה של תפוח״א).בשלב הזה התפוח״א עדיין לא בשלים כמו צ׳פס, הם מוזהבים מבחוץ..
4
את תפוח״א מוסיפים לתבשיל ולא מערבבים מנמיכים את הלהבה ומאדים בערך 15-20 דק׳ עד שהם מוכנים..
5
מגישים בצלחת גדולה הגשה מרכזית על מצה של מצות שבורות עם הרבה רוטב.
1
בסיר עמוק נסדר לפי הסדר: בצל, עגבניות, בשר כבש (קודם את הנתחים עם העצם והשומן), מתבלים בתערובת התבלינים. סוגרים את המכסה ועל להבה בינונית גדולה מבשלים כ 40 דק׳ ( אם רוצים יותר רוטב 2 כפות רסק עם כוס מים רותחים)..
2
את התפוח״א לקלף ולחצות לאורך ואז ל1/4 (כמו סירות).
3
לטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה, (כל פעם כמות קטנה של תפוח״א).בשלב הזה התפוח״א עדיין לא בשלים כמו צ׳פס, הם מוזהבים מבחוץ..
4
את תפוח״א מוסיפים לתבשיל ולא מערבבים מנמיכים את הלהבה ומאדים בערך 15-20 דק׳ עד שהם מוכנים..
5
מגישים בצלחת גדולה הגשה מרכזית על מצה של מצות שבורות עם הרבה רוטב.