הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשטוף 2 כוסות אורז ולשים בתבנית, לחתוך 2 בצלים גדולים ולגרד עגבניה עם רבע כוס שמן זית- לשפוך לתבנית עם האורז וגם את הרסק עגבניות והשיני השום בשלמותם.
לתבל לפי הטעם במלח פלפל פפריקות, כף כורכום..
לקחת צלוחית קטנה ולשים 3 כפות שמן זית, מלח פלפל גריל עוף וקצת כמון ולמרוח את העופות.
לחמם תנור מראש ל150 מעלות - לשים תבנית עם האורז המתובלן 5 כוסות מים רוצחים ולהוסיף את העוף והתבלינים ולכסות את התבנית.
לאחר שעה וחצי להוציא את הכיסוי ולתת לזה השחמה של עוד שעה על אש בינונית .