לןגן

תבשיל אורז ועוף

מאת: Topaz Djaldetty, פורסם: 12/03/2018 | 05:14
תבשיל אורז ועוף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף 2 כוסות אורז ולשים בתבנית, לחתוך 2 בצלים גדולים ולגרד עגבניה עם רבע כוס שמן זית- לשפוך לתבנית עם האורז וגם את הרסק עגבניות והשיני השום בשלמותם

  2. לתבל לפי הטעם במלח פלפל פפריקות, כף כורכום.

  3. לקחת צלוחית קטנה ולשים 3 כפות שמן זית, מלח פלפל גריל עוף וקצת כמון ולמרוח את העופות

  4. לחמם תנור מראש ל150 מעלות - לשים תבנית עם האורז המתובלן 5 כוסות מים רוצחים ולהוסיף את העוף והתבלינים ולכסות את התבנית

  5. לאחר שעה וחצי להוציא את הכיסוי ולתת לזה השחמה של עוד שעה על אש בינונית