אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

22,395
צפיות

כבדי עוף ובצלים מקורמלים

המתכון של
כבדי עוף ובצלים מקורמלים

תוסיפו פירה סוףףףף

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מאת אילנית בניזרי
  • קילו כבדי עוף
  • אני מנקה אותם וצולה על רשת ברזל על הגז להכשרה !!
  • 3 בצלים גדולים לרצועות
  • 3 כפות מייפל 100% או 2 כפות סילאן או כף סוכר חום כהה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה
אופן ההכנה
  • 1

    ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה ..נוסיף את המייפל או סילאן והפפריקה ונטגן עד לשינוי צבע קרמל.


  • 2

    כעת נוסיף את הכבדים הצלויים נתבל נקפיץ ונסגור מכסה להבה נמוכה !!כרבע שעה וזה מוכן טעים בטרוף !! .


1

ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה ..נוסיף את המייפל או סילאן והפפריקה ונטגן עד לשינוי צבע קרמל.


2

כעת נוסיף את הכבדים הצלויים נתבל נקפיץ ונסגור מכסה להבה נמוכה !!כרבע שעה וזה מוכן טעים בטרוף !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים