לןגן

כבדי עוף ובצלים מקורמלים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/01/2018 | 04:00
כבדי עוף ובצלים מקורמלים

תקציר המתכון: תוסיפו פירה סוףףףף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה ..נוסיף את המייפל והפפריקה ונטגן עד לשינוי צבע קרמל

  2. כעת נוסיף את הכבדים הצלויים נתבל נוסיף את המים נבשל 15 דקות וזה מוכן !! טעים בטרוף !!