לןגן

כבדי עוף ובצלים מקורמלים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/01/2018 | 04:00
כבדי עוף ובצלים מקורמלים

תקציר המתכון: תוסיפו פירה סוףףףף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה ..נוסיף את המייפל או סילאן והפפריקה ונטגן עד לשינוי צבע קרמל

  2. כעת נוסיף את הכבדים הצלויים נתבל נקפיץ ונסגור מכסה להבה נמוכה !!כרבע שעה וזה מוכן טעים בטרוף !!