ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי צנצנת רסק עגבניות בטעם ירקות שורש(חברה ברילה)
-
חצי פחית שעועית לבנה ברוטב אדום
-
מים חמים( בערך חצי כוס אולי טיפה יותר)
-
אופן ההכנה
-
1
חותכים בצלים ומטגנים,מוסיפים שום,פלפל וחצילים ומטגנים עוד כמה דק..
-
2
להוסיף תבלינים ולטגן עוד קצת..
-
3
להוסיף רסקים ומים שיכסה אבל לא יותר מדי..
-
4
לערבב ולתת לתבשיל להתאדות שיהיה סמיך ולא מיימי..
-
5
לשבור ביצים פנימה ולכסות עד שמוכן..
-
6
*חייב כיכר לחם וגבינות.
-
7
בתאבון!.
1
חותכים בצלים ומטגנים,מוסיפים שום,פלפל וחצילים ומטגנים עוד כמה דק..
2
להוסיף תבלינים ולטגן עוד קצת..
3
להוסיף רסקים ומים שיכסה אבל לא יותר מדי..
4
לערבב ולתת לתבשיל להתאדות שיהיה סמיך ולא מיימי..
5
לשבור ביצים פנימה ולכסות עד שמוכן..
6
*חייב כיכר לחם וגבינות.
7
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים