לןגן

שקשוקת חורף

מאת: רעות נתנאל, פורסם: 11/11/2017 | 07:21
שקשוקת חורף

תקציר המתכון: מתכון קימבון. נפלא נפלא ומושלם לארוחת בוקר חורפית!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים בצלים ומטגנים,מוסיפים שום,פלפל וחצילים ומטגנים עוד כמה דק.

  2. להוסיף תבלינים ולטגן עוד קצת.

  3. להוסיף רסקים ומים שיכסה אבל לא יותר מדי.

  4. לערבב ולתת לתבשיל להתאדות שיהיה סמיך ולא מיימי.

  5. לשבור ביצים פנימה ולכסות עד שמוכן.

  6. *חייב כיכר לחם וגבינות

  7. בתאבון!