ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס אורז פרסי קלאסי של סוגת
-
-
-
צרור קטן כוסברה/פטרוזיליה
-
-
-
-
-
-
-
מעט אגוז מוסקאט (זהירות דומיננטי)
-
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית
-
-
אופן ההכנה
-
1
1 כוס אורז פרסי קלאסי של סוגת .
-
2
חצי בצל לבן לקצוץ דק.
-
3
5-6 שיני שום לפרוס .
-
4
צרור קטן כוסברה קצוצה / פטרוזיליה.
-
5
3 כפות חמוציות .
-
6
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות.
-
7
חצי גזר חתוך לג'וליאנים.
-
8
על מעט שמן קנולה להכניס הכל לסיר קטן ולערבב.
-
9
לתת לזה להטגן מעט .
-
10
לתבל:.
-
11
1 כפי מלח.
-
12
חצי כפית פלפל שחור.
-
13
מעט אגוז מוסקאט (זהירות דומיננטי).
-
14
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית .
-
15
להוסיף 1.5 כוסות מים רותחים.
-
16
להביא לרתיחה, לבחוש, לכסות ולהקטין את האש ל-20 דקות .
-
17
לא לפתוח !!!.
-
18
לא לגעת !!!.
-
19
לא כלום ... !!!.
-
20
לכבות את האש ולהשאיר סגור עוד 10 .
-
21
דקות לפחות.
-
22
בזמן ההגשה ניתן להוסיף צנובר קלוי.
-
23
בהצלחה 😀.
1
1 כוס אורז פרסי קלאסי של סוגת .
2
חצי בצל לבן לקצוץ דק.
3
5-6 שיני שום לפרוס .
4
צרור קטן כוסברה קצוצה / פטרוזיליה.
5
3 כפות חמוציות .
6
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות.
7
חצי גזר חתוך לג'וליאנים.
8
על מעט שמן קנולה להכניס הכל לסיר קטן ולערבב.
9
לתת לזה להטגן מעט .
10
לתבל:.
11
1 כפי מלח.
12
חצי כפית פלפל שחור.
13
מעט אגוז מוסקאט (זהירות דומיננטי).
14
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית .
15
להוסיף 1.5 כוסות מים רותחים.
16
להביא לרתיחה, לבחוש, לכסות ולהקטין את האש ל-20 דקות .
17
לא לפתוח !!!.
18
לא לגעת !!!.
19
לא כלום ... !!!.
20
לכבות את האש ולהשאיר סגור עוד 10 .
21
דקות לפחות.
22
בזמן ההגשה ניתן להוסיף צנובר קלוי.
23
בהצלחה 😀.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים