להכנת הקציצות טונה - לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצות, להכין כדורים בגודל בינוני ולטגן עד להזהבה משני הצדדים. .
2
להכנת הרוטב עגבניות - בזמן שמטגנים את הקציצות להכין את הרוטב עגבניות. לטגן במעט שמן את השום הכתוש, בצל לבן קצוץ ועגבניות חתוכות לקוביות קטנות כ-7 דקות, עד שהעגבניות מתרככות. להוסיף את הלימון, 2 כפות גדושות של רסק עגבניות, את המים הרותחים ולתבל - לערבב היטב ולבשל על אש נמוכה 5 דקות. לאחר מכן להוסיף את הקציצות לסיר, לכסות ברוטב ולבשל כ-15 דקות נוספות על אש נמוכה. .
3
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים. .
4
לסנן את גרגירי התירס, לשטוף את האפונה ולחתוך את הפלפל האדום לקוביות קטנות. לתבל במעט מלח, פלפל שחור ולימון לפי הטעם. להוסיף לפתיתים ולערבב. להגיש חם ובתאבון :).
1
להכנת הקציצות טונה - לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצות, להכין כדורים בגודל בינוני ולטגן עד להזהבה משני הצדדים. .
2
להכנת הרוטב עגבניות - בזמן שמטגנים את הקציצות להכין את הרוטב עגבניות. לטגן במעט שמן את השום הכתוש, בצל לבן קצוץ ועגבניות חתוכות לקוביות קטנות כ-7 דקות, עד שהעגבניות מתרככות. להוסיף את הלימון, 2 כפות גדושות של רסק עגבניות, את המים הרותחים ולתבל - לערבב היטב ולבשל על אש נמוכה 5 דקות. לאחר מכן להוסיף את הקציצות לסיר, לכסות ברוטב ולבשל כ-15 דקות נוספות על אש נמוכה. .
3
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים. .
4
לסנן את גרגירי התירס, לשטוף את האפונה ולחתוך את הפלפל האדום לקוביות קטנות. לתבל במעט מלח, פלפל שחור ולימון לפי הטעם. להוסיף לפתיתים ולערבב. להגיש חם ובתאבון :).