ראשית את הטחולים להרתיח במים (אני קונה אותם מוכשרים מראש) ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי
אופן ההכנה
1
נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..
2
נקפיץ כרבע שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור ..
1
נטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,נוסיף 2 כפות מייפל כן כן לא התבלבלתי נערבב עד לשינוי צבע בבצל, נוסיף חצי כפית כורכום ,את השווארמה,נקפיץ כ 2 דקות ,נוסיף את הטחולים והפטריות נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,כף תבלין לשווארמה וחצי כפית כמון ..