הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהברבע כוס שמן לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף 2 שיני שום מגורדות, כפית כורכום, את הגמבה החתוכה נטגן קלות .
נוסיף את האפונה והפולים, כוס גדולה של מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס, חצי כפית כמון, מלח, ואת הכוסברה הקצוצה, נבשל על להבה נמוכה כ 25 דקות .
ואז נוסיף את הבצים, נוסיף על הבצים מעט תפזורת פלפל שחור גרוס, כוסברה יבשה או טריה, נבשל במכסה סגור ,לעוד 10 דקות.