לןגן

שקשוקה אפונה רוטב צהוב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/10/2017 | 09:26
שקשוקה אפונה רוטב צהוב

תקציר המתכון: אחלה ארוחה למוצא"ש או סתם באמצע שבוע

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף 2 שיני שום מגורדות, כפית כורכום, את הגמבה החתוכה נטגן קלות

  2. נוסיף את האפונה והפולים, כוס גדולה של מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס, חצי כפית כמון, מלח, ואת הכוסברה הקצוצה, נבשל על להבה נמוכה כ 25 דקות

  3. ואז נוסיף את הבצים, נוסיף על הבצים מעט תפזורת פלפל שחור גרוס, כוסברה יבשה או טריה, נבשל במכסה סגור ,לעוד 10 דקות