ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו שווארמה הודו חתוכה לרצועות
-
-
2 בצל סגול פרוס לרצועות גסות
אופן ההכנה
-
1
במעט שמן נטגן את הבצל עד להזהבה.
-
2
נתבל בכפית כורכום...כף תבלין לשווראמה או תבלין פילדלפיה.
-
3
נוסיף את השווראמה נקפיץ כמה דקות משני הצדדים....נוסיף את הפטריות....כפית כמון מלח גס ופלפל שחור גרוס .
-
4
אין צורך בתוספת מים בכלל !!.
-
5
נקפיץ חצי שעה וזה מוכן 😊.
1
במעט שמן נטגן את הבצל עד להזהבה.
2
נתבל בכפית כורכום...כף תבלין לשווראמה או תבלין פילדלפיה.
3
נוסיף את השווראמה נקפיץ כמה דקות משני הצדדים....נוסיף את הפטריות....כפית כמון מלח גס ופלפל שחור גרוס .
4
אין צורך בתוספת מים בכלל !!.
5
נקפיץ חצי שעה וזה מוכן 😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים