לןגן

שווארמה הודו נקבה עם פטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/10/2017 | 11:09
שווארמה הודו נקבה עם פטריות

תקציר המתכון: גם בריא וגם טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעט שמן נטגן את הבצל עד להזהבה

  2. נתבל בכפית כורכום...כף תבלין לשווראמה או תבלין פילדלפיה

  3. נוסיף את השווראמה נקפיץ כמה דקות משני הצדדים....נוסיף את הפטריות....כפית כמון מלח גס ופלפל שחור גרוס

  4. אין צורך בתוספת מים בכלל !!

  5. נקפיץ חצי שעה וזה מוכן 😊